Nakupujte bez stresu: Představujeme Skip Pay

Představte si situaci: Blíží se narozeniny vašich blízkých, nebo jste si konečně rozhodli pořídit nový spotřebič do domácnosti. Jenže je před výplatou a váš rozpočet je už tak napnutý. Co teď? Není třeba se obávat – s novou platební metodou Skip Pay, si můžete tyto věci pořídit bez zbytečného stresu.

Co je Skip Pay a proč ho zvolit?

Skip Pay je moderní platební metoda, která vám umožní nakupovat dnes a platit později. Nemusíte mít hned k dispozici celou částku – se Skip Pay si můžete platbu nákupu zcela bez poplatku rozložit na tři splátky, nebo ji dokonce posunout až o 30 dní. Tak si můžete dopřát nové vybavení bez toho, aniž byste museli čekat na výplatu.

Jak Skip Pay funguje?

  1. Nakupujte to, co potřebujete: Procházejte náš e-shop a vyberte si produkty, které chcete.
  2. Zvolte Skip Pay při placení: Při dokončování objednávky vyberte jako platební metodu Skip Pay. Je to snadné a intuitivní.
  3. Vyberte si splátkový kalendář: Vyberte si, kolik chcete splácet a v jakém období. Můžete si tak nákup přizpůsobit svému rozpočtu.
  4. Užijte si nákup: Váš nákup doručíme a vy můžete začít používat své nové věci. Splácení je rozděleno do pohodlných částí, takže se nemusíte stresovat. 
  5. Přizpůsobte nákup svému rozpočtu. S Odloženou platbou od Skip Pay zboží zaplatíte až do 30 dní od doručení a vyzkoušení. Při nákupu na Třetinu uhradíte třetinu ceny ihned a zbylé dvě za 30 a 60 dní. Vše zdarma a bez navýšení. 

Proč je Skip Pay skvělou volbou?

  • Flexibilita pro váš rozpočet: Není třeba se vzdávat věcí, které potřebujete nebo chcete, jen proto, že je před výplatou nebo nechcete sahat do úspor. Skip Pay vám umožní nakupovat hned a až později.
  • Jednoduchost a pohodlí: Celý proces je snadný a rychlý, proto můžete nakupovat bez zbytečných komplikací.
  • Bezpečnost na prvním místě: Skip Pay zajišťuje bezpečné transakce a ochranu vašich osobních údajů. 

Kdy se Skip Pay hodí?

Tato platební metoda je ideální pro situace, kdy chcete pořídit něco zvláštního, ale nechcete nebo dokonce nemůžete čekat. Ať už jde o dárek pro blízké, nebo něco praktického do domácnosti, Skip Pay vám poskytne potřebnou flexibilitu. Vyzkoušejte to ještě dnes a uvidíte, jak snadné a pohodlné může být nakupování!

Pošlete článek známému